Akce pro dětiAkce pro dospěléInformace

ZÁŘÍ V KNIHOVNĚ

Prázdniny a doba dovolených už mají namále, děti se chystají zasednout do školních lavic a v knihovně opět měníme otevírací dobu. Možná se někdo zeptá proč?  Že by zas nějaký zákaz?  Důvod je však úplně prostý. Od září bude totiž knihovna nabízet opět své služby všem zájemcům o dobrou knihu, zajímavý časopis či deskovou hru nejen ve středu, ale tak v pátek.

Pro všechny malé připomenutí toho, kdy bude mít knihovna otevřeno:    

                                                 Středa :  10:00 – 17:00

                                                 Pátek:     12:00 – 17:00

Do knihovny bych také ráda pozvala všechny ty, kteří mají doma už velmi dlouho vypůjčené knihy. Mnohé z nich patří k těm, na které stále čekají další čtenáři. Přijďte je, prosím, co nejdříve vrátit. Děkuji. 

A co pro vás knihovna vedle dobrého počtení na měsíc září?

Po prázdninové přestávce vyplují malí čtenáři na další plavbu za knižními perlami v tradiční literární soutěži „Lovci perel“. Doufám, že dětem plavbu neohrozí obávaný Coronavir a s ním spojené různé zákazy. Vyplouváme ve středu 1. září 2021 a do domovského přístavu doplujeme v červnu 2022. Přeji všem budoucím lovcům úspěšný lov.

Pro milovníky cestování připravujeme opětovné setkání s Alenou a Jiřím Márovými, které se mělo původně uskutečnit už v říjnu loňského roku. Věřím, že tentokrát nebude nic bránit tomu,  abychom sespolečně vydali za poznáváním krás a zajímavostí Japonska. Mnozí z vás určitě ještě nedávno sledovali u televizních obrazovek přenosy z letních olympijských her, které se konaly právě v Japonsku. Mohli jsme tak Japonsko poznávat z té sportovní stránky. Jak ale působí Japonsko a Japonci na Evropana z té druhé stránky, té cestovatelské, o tom si přijďte popovídat s manžely Márovi ve středu 22. září v 17 hodin do posluchárny videčské knihovny.      

Přeji všem příjemný zbytek léta a budu se těšit na vaši návštěvu knihovny, kde na vás čeká spousta zajímavých knih, nebo při některé z akcí pořádané knihovou.

Božena Zajícová                       




      

                                              

Zaujal vás článek, sdílejte dál: