Akce pro děti

LOVCI PEREL DOPLULI

Ve středu 22. června 2022 malí lovci knižních perel po roční plavbě konečně dopluli do domovského přístavu, kde se mohli pochlubit svým úlovkem.

Ulovené perly jsme spočítali a u rybníčku v zahradě jsme na společné akci se školní družinou vyhlásili a odměnili vítěze. Mezi ty nejlepší podle věkových kategoriích patřili: Nikolas Parks, Alex Heryán, Štěpán Randus, Anežka Vrtalová, Emma Kramolišová a Šárka Randýsková. Na vítěze čekaly vedle diplomu i odměny v podobě knižních poukázek na výběr knih podle svého vlastního přání.

Ale i na ty méně úspěšné lovce čekaly odměny v podobě knih, komiksových průvodců Rožnovem pod Radhoštěm, nebo jiných drobností. A na koho se nedostalo, tak ten se mohl přidat k dětem ze školní družiny a zúčastnit se výprodeje Perlového krámku.


A tak různé bloky a bločky, fixy, tužky a pastelky, pexesa a omalovánky, přívěsky a magnetky našly nové majitele. Doufám, že dětem udělaly radost.

Jedna plavba skončila, mnozí lovci dopluli, někteří se cestou ztratili, jiní se už těší na tu další. A právě ti nebudou muset dlouho čekat, protože na nový lov do knižního moře opět vydáme po prázdninách.



Zaujal vás článek, sdílejte dál: